Al in de zorg werkzaam

Je werkt al in de ouderenzorg. Een sector waar je echt iets voor anderen betekent. Je merkt nu dat jij je verder wil ontwikkelen. Je wil nieuwe ervaringen opdoen. Nieuwe kennis leren. Je specialiseren.

Je kunt meer dan je denkt

Je werkt al in de ouderenzorg. Een sector waar je echt iets voor anderen betekent. Je merkt nu dat jij je verder wil ontwikkelen. Je wil nieuwe ervaringen opdoen. Nieuwe kennis leren. Je specialiseren. Die mogelijkheden zijn er in de ouderenzorg. Meer dan je denkt zelfs. Wij helpen je daar graag bij. Zodat jij met plezier en energie het beste uit jezelf kunt halen.

Wat goed dat jij je wilt ontwikkelen! En terecht. Want je kunt meer dan je zelf misschien wel denkt. Maar het kan ook spannend zijn om een nieuwe uitdaging in je werk te zoeken. Op een andere afdeling werken. Een andere functie. Een cursus of opleiding doen. Best een grote stap. Wellicht heb je daar wat ondersteuning bij nodig. Misschien omdat je niet zo goed weet wat je zelf wilt. Of omdat je niet helemaal op de hoogte bent van wat er allemaal mogelijk is. Wij staan klaar om je daarbij te helpen. Want we gunnen je een fijne en plezierige werkplek. Bovendien is het leuk om je kennis op te frissen of nieuwe vaardigheden aan te leren.

Mogelijkheden verkennen

Ben je benieuwd naar jouw loopbaan- of studiemogelijkheden? Hieronder vind je linkjes naar handige informatie. Over opleidingen, loopbaanadvies en coaching. Over loopbaantesten ook. Hierin krijg je meer inzicht in jouw eigen vaardigheden om zo te achterhalen welk beroep en welke functie bij jou past.

Neem vooral contact op met een recruiter van een zorginstelling bij jou in de buurt. Die vind je op het kaartje hieronder. De recruiter kijkt ernaar uit om jou te ontmoeten.

Evita Zorg

Vind een zorgorganisatie bij jou in de buurt

Wat leuk dat jij erover denkt om in de ouderenzorg te werken. Er zijn verschillende woonzorgcentra (verpleeghuizen) bij jou in de buurt. Die vind je op de kaart hieronder. Klik op het woonzorgcentrum waar jij graag zou willen werken. Je komt dan op de website van die zorginstelling terecht.