Je bent (bijna) klaar met je opleiding

Overweeg jij een carrièreswitch naar de ouderenzorg? Fantastisch. Het is belangrijk werk waarin je echt van betekenis bent in het leven van anderen. Op deze pagina lees je hoe je het aan kunt pakken en je vindt filmpjes van mensen die de stap al hebben gemaakt.

Werk met veel mogelijkheden en kansen

Je hebt net een zorgopleiding afgerond of je bent binnenkort klaar met je studie. Het is tijd voor de volgende stap: je eerste baan in de zorg. Werk waarin je echt iets voor de ander betekent. De ouderenzorg biedt je alle mogelijkheden om te ontdekken wat het beste bij je past.

De ouderenzorg is een sector met meer mogelijkheden en kansen dan je misschien denkt. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als helpende, verzorgende of als wijkverpleegkundige. Je kunt ook werken als woonkamerbegeleider, host of activiteitenbegeleider. Maar je kunt je ook specialiseren. In Niet-aangeboren hersenletsel bijvoorbeeld. Of de thuiszorg. In mensen met dementie of gedragsproblemen. Kansen genoeg. En wist je dat het salaris door de nieuwe CAO hoger is dan je misschien denkt?

Mogelijkheden verkennen
Hieronder vind je linkjes naar handige informatie. Als jij nog niet precies weet wat je leuk vindt en wat bij je past, kun je een dagje meelopen. Handig, want dan kun je zelf ervaren hoe het er echt aan toegaat.

Aarzel niet en meld je aan voor een meeloopdag. Dat kan via de button op de pagina. Je bent in ieder geval van harte welkom!

Afgestudeerd

Lees meer over:

Voltijd, deeltijd, duaal leren

Leren en werken

Leven lang ontwikkelen

Onze Vitaliteitscafetaria

Onboardingsprogramma “oudtopia” voor nieuwe medewerkers

Online sessie: plezier in werkbegeleiding!

Vind een zorgorganisatie bij jou in de buurt

Wat leuk dat jij erover denkt om in de ouderenzorg te werken. Er zijn verschillende woonzorgcentra (verpleeghuizen) bij jou in de buurt. Die vind je op de kaart hieronder. Klik op het woonzorgcentrum waar jij graag zou willen werken. Je komt dan op de website van die zorginstelling terecht. Neem dan contact op met de zorgorganisaties bij jou in de buurt en vraag de HR-afdeling naar de vacatures en mogelijkheden. Zij horen graag van je!