Logo Cardia

Den Haag Werkt

Wil je werken in de zorg?

Kom je uit Den Haag en heb je een bijstandsuitkering? Wil je graag werken in de zorg, maar heb je daar niet voor geleerd? Of geen ervaring?

Dan bieden wij je samen met de gemeente Den Haag de kans om te werken en leren onder begeleiding. Op weg naar een baan in de zorg. Zonder kosten!

Meer weten? Stuur een e-mail naar zorgteam@denhaag.nl.

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over Den Haag Werkt

Welkom bij de leerlijn Zorg Werkt.

Den Haag Werkt biedt aan werkzoekenden de mogelijkheid om via de leerlijn Zorg Werkt betaald aan het werk te komen. De leerlijn is een ontwikkeltraject voor gemotiveerde mensen die in de Zorg willen werken. Of het nu gaat over werken in de thuiszorg of in een verpleeghuis, we trainen en begeleiden onze kandidaten op zo’n manier dat zij het geleerde in de praktijk kunnen toepassen. Een aantal werkgevers, waar wij intensief contact mee onderhouden, biedt zelfs stage- en opleidingsmogelijkheden aan onze kandidaten aan.

Eén zo’n opleider is Stichting Calibris (Het Wijkleerbedrijf), zij bieden ieder kwartaal aan meer dan vijftien personen de gelegenheid om gedurende negen maanden een niveau 1 diploma te halen waarmee zij in de thuiszorg aan het werk kunnen. Daarnaast zijn er werkgevers die opleidingen aanbieden op niveau 2 en 3. Hierbij kun je denken aan de verzorging van cliënten op het gebied van de algemene dagelijkse levensbehoeften zoals wassen en aankleden tot het toedienen van medicatie.

Ook wanneer je al een diploma in de zorg hebt, ben je van harte welkom deel te nemen aan de leerlijn Zorg Werkt. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we je versneld voorstellen bij één van de vele werkgevers in de zorgsector.

 

Wij werken steeds volgens de volgende methode:

  • Wij kijken naar wat je wel kunt in plaats van naar wat je (nog) niet kunt.
  • Wij stellen je in staat om je zo volledig mogelijk te ontplooien. Dit doen wij door ondersteuning en coaching.
  • Wij bespreken met jou welke leerdoelen er zijn en hoe jij deze kunt behalen.
  • Wij houden jouw vorderingen systematisch bij in een portfolio.
    Je neemt niet langer dan nodig deel aan het traject.
  • Je kunt steeds bij jouw persoonlijke begeleider terecht.
  • Als je over de juiste motivatie beschikt ben je verzekerd van een betaalde baan in de zorg.
  • Wij ondersteunen bij de aanvraag van kinderopvang, de VOG en eventueel te volgen taallessen.
  • Je ontvangt een certificaat na deelname aan het traject.

 

Agenda

Den Haag Gemeente

Spui 70
2511 BT Den Haag

Neem contact op!

zorgteam@denhaag.nl

 

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.