Herintreders

Je hebt ooit in de ouderenzorg gewerkt maar bent er al een tijdje tussenuit. Nu ben je op het punt gekomen dat je weer zin hebt om in de zorg te werken. Wij zijn daar blij mee.

Je bent meer dan welkom

Je hebt ooit in de ouderenzorg gewerkt maar bent er al een tijdje tussenuit. Nu ben je op het punt gekomen dat je weer zin hebt om in de zorg te werken. Wij zijn daar blij mee. Je bent meer dan welkom. Als geen ander weet je hoe belangrijk je in de zorg voor anderen bent. Wij helpen je om weer snel aan de slag te kunnen in de zorg. Fijn dat je terug bent!

Samen met jou kijken we welk werk je graag zou willen doen. In de wijkverpleging? Of juist in een woonzorglocatie? Werken bij mensen die niet-aangeboren hersenletsel hebben? Of bij mensen met vooral fysieke klachten? Er zijn veel mogelijkheden. Wij vinden het vooral belangrijk dat je werk gaat doen waar jij je fijn bij voelt. Waar je gemotiveerd voor bent.

Kijken naar jouw wensen

Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om jou weer bekwaam en daarmee bevoegd te maken. Misschien kun je meteen aan de slag. Misschien is het nodig om eerst een training of cursus te doen. Met jou zoeken we naar de beste weg. En weet: jouw ervaringen, wensen en motivatie staan voor ons voorop!

Handige informatie

Hieronder vind je linkjes naar handige informatie. Over loopbaanadvies. Een dagje meelopen. Over opleidingen en trainingen.

Maar neem vooral contact op met een recruiter van een zorginstelling bij jou in de buurt. Klik daarvoor op de button rechts op deze pagina. De recruiter kijkt ernaar uit om jou te ontmoeten.

gratis loopbaan advies

Lees meer over:

Persoonlijk loopbaanadvies

Een dagje meelopen?

Opleiding en traingen

Vind een zorgorganisatie bij jou in de buurt

Wat leuk dat jij erover denkt om in de ouderenzorg te werken. Er zijn verschillende woonzorgcentra (verpleeghuizen) bij jou in de buurt. Die vind je op de kaart hieronder. Klik op het woonzorgcentrum waar jij graag zou willen werken. Je komt dan op de website van die zorginstelling terecht. Neem dan contact op met de zorgorganisaties bij jou in de buurt en vraag de HR-afdeling naar de vacatures en mogelijkheden. Zij horen graag van je!