https://ontdekdehaagseouderenzorg.nl/mbo-rijnland/

mboRijnland

Nieuws

Volg het nieuws van mboRijnland

Benieuwd naar het meest actuele nieuws van mboRijnland? Klik op onderstaande link voor de pagina waar al het nieuws van mboRijnland te vinden is.

Klik hier voor alle nieuws over mboRijnland >

Aanbod

Op basis van jouw behoeften en talent oriënteren we ons op jouw toekomst. Je krijgt een oriënterend loopbaangesprek waarin jouw wensen, dromen en talenten aan bod komen. Vervolgens kijken we waar je kansen liggen en matchen je aan innovatieve (kortdurende) opleidingen waar je – na afronding – direct mee aan de slag kunt. LLokaal zorgt er namelijk voor dat je nieuwe skills goed aansluiten op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Daarvoor werken we intensief samen met regionale bedrijven, onderwijsinstellingen en de lokale overheid. Tijdens het traject krijg je de mogelijkheid om een beroepenoriëntatie in de praktijk te doen, zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Want LLokaal is hier voor iedereen die verder wil.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk mborijnland.nl/contractonderwijs voor het opleidingsaanbod of llokaal.nl om te kijken waar jouw kansen liggen.

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over mboRijnland

Welke toekomst zie jij voor je? We helpen je vooruit.

Je hele leven ben je je aan het ontwikkelen en blijf je groeien. Dat kan onder meer met onderwijs. Door in jezelf te investeren ben je breed inzetbaar, wat interessant is voor jouw huidige of toekomstige werkgever. Wil jij nóg beter worden in je vakgebied of wil je iets heel anders doen? mboRijnland helpt je om je richting te bepalen. Met behulp van korte gecertificeerde cursussen en trainingen zet jij die eerste stap naar een kansrijk beroep.

De zorg wordt meer dan ooit gekenmerkt als kansrijk beroep. Door Corona is er een andere behoefte ontstaan op de arbeidsmarkt. Wil je graag iets voor anderen betekenen? mboRijnland heeft een breed aanbod aan zorgopleidingen in verschillende richtingen. Heb je al een opleiding op dit gebied of heb je al werkervaring opgedaan? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een maatwerktraject. We kijken dan of je een versnelde opleiding kunt volgen zodat je (weer) arbeidsmarktrelevant wordt. Bekijk de website voor het opleidingsaanbod.

Alle cursussen en trainingen sluiten aan op de vraag van de arbeidsmarkt. Je kunt bij mboRijnland terecht voor:

  • oriëntatie op beroepsopleidingen;
  • verbreding en verdieping in je huidige vak;
  • omscholen naar een ander beroep.

Kunnen wij je helpen om richting te geven aan je loopbaan?
Weet je nog niet wat goed bij je aansluit? Dan kan je terecht bij Llokaal, een initiatief van mboRijnland.

LLokaal is dé plek voor iedereen die verder wil en zich een leven lang wil blijven ontwikkelen. Of je nu student bent, of al jaren werkt. We helpen je te groeien. Binnen je huidige beroep, of juist helemaal daarbuiten. LLokaal begeleidt jou bij de volgende stap in je werkzame leven.

Waarvoor kan je bij LLokaal terecht:

  • LLokaal ondersteunt studenten, werkenden en werkzoekenden bij de beroepskeuze;
  • LLokaal begeleidt bij de opleidingskeuze van regionale onderwijsinstellingen;
  • LLokaal organiseert expo’s, workshops en evenementen;
  • LLokaal brengt lokale bedrijven, overheid en onderwijsinstellingen samen met jou!

Bij LLokaal komt alles samen. LLokaal inspireert, activeert en faciliteert iedereen die arbeidsmarktrelevant wil blijven door beroeps- en branchegerichte oriëntaties aan te bieden die aansluiten op kansrijke beroepen in de regio.
Bezoek llokaal.nl 

 

 

Agenda

MBO Rijnland

Bètaplein 18
2321 KS Leiden
https://mborijnland.nl/

 

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.