Over ons

Wat leuk dat je in de ouderenzorg wil werken. In de regio Haaglanden (Den Haag,
Zoetermeer en Wassenaar) bieden meerdere organisaties ouderenzorg aan.
Samenwerken vinden ze belangrijk. Daarom hebben twaalf ouderenzorginstellingen
zich verenigd in het samenwerkingsverband ZorgScala. Zo kunnen ze met elkaar
kennis en ervaringen delen en leren van elkaar. Dat komt de zorg voor ouderen ten
goede. Bovendien maakt deze samenwerking het voor jou makkelijker een baan te
vinden die precies past bij jouw wensen en ambities.

Ontdek de Haagse Ouderenzorg

Deze website is een van de resultaten van deze samenwerking. Je vindt er informatie over alle organisaties voor ouderenzorg, over opleidingen en de locaties van alle verpleeghuizen in de regio Haaglanden. Zo helpen we je om een geschikte, uitdagende en leuke baan te vinden, werk waarin je echt iets voor anderen betekent. Deze website is er voor iedereen die overweegt om in de ouderenzorg te gaan werken, zoals studenten, zij-instromers en herintreders. De site is ook interessant
voor mensen die al in de zorg werken en zich graag verder willen ontwikkelen. Ook docenten, vrijwilligers en mantelzorgers vinden hier nuttige informatie. Kortom: het is een interessante plek voor heel veel mensen.

Dus, als je graag in de ouderenzorg wil werken: aarzel niet en neem contact op met de instelling waarvan je denkt: hé, die past bij mij. Wij heten je in ieder geval nu al van harte welkom in de sector.

De leden van ZorgScala vind je hieronder

Over de haagse ouderenzorg

NIEUWSGIERIG? KLIK OP ONDERSTAANDE LOGO'S EN MAAK KENNIS!

Vind een zorgorganisatie bij jou in de buurt

Wat leuk dat jij erover denkt om in de ouderenzorg te werken. Er zijn verschillende woonzorgcentra (verpleeghuizen) bij jou in de buurt. Die vind je op de kaart hieronder. Klik op het woonzorgcentrum waar jij graag zou willen werken. Je komt dan op de website van die zorginstelling terecht. Neem dan contact op met de zorgorganisaties bij jou in de buurt en vraag de HR-afdeling naar de vacatures en mogelijkheden. Zij horen graag van je!