Logo Cardia

Respect

wonen, zorg, welzijn

Nieuws

Volg al het nieuws van Respect

Benieuwd naar het meest actuele nieuws van Respect? Klik op onderstaande link voor de pagina waar al het nieuws van Respect te vinden is.

Klik hier voor alle nieuws over Respect >

Vacatures

Wij zoeken gemotiveerde kandidaten die een zorgdiploma hebben of zich willen oriënteren in de ouderenzorg.
Interesse? Neem dan contact op via recruitment@respectzorg.nl of bel naar 06 51 32 29 42.

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over Respect

Respect is specialist op het gebied van ouderenzorg in Den Haag, met een sterke focus op Scheveningen. Ieder mens is uniek en verdient respect en waardering, ongeacht religie, afkomst of geaardheid. Bij Respect bieden we onze cliënten de respectvolle en menswaardige ouderenzorg die ze verdienen. Dit staat centraal in onze verzorging, bedrijfsvoering en in de communicatie. Respect hebben, betekent dat we onze cliënten ondersteunen om zo lang mogelijk hun eigen beslissingen te kunnen nemen en in hun eigen behoeften te voorzien. Denken in mogelijkheden. Maar het betekent ook met aandacht en waardering verzorgen als het niet meer gaat en zorgen voor een veilige en prettige woonomgeving als thuis wonen niet meer mogelijk is. We zijn eerlijk naar onze cliënten en vertellen wat we wel kunnen betekenen, maar ook wat we niet kunnen waarmaken.

Het veelzijdige aanbod van Respect
Respect biedt een veelzijdig aanbod van wonen, zorg en welzijn. Zo kunnen er bij Respect appartementen gehuurd worden met zorg of zonder zorg. De appartementen voor senioren bevinden zich allemaal in of nabij onze woonzorglocaties. Zo woont de cliënt volledig zelfstandig, maar met zorg- en dienstverlening in de buurt. Dat is een prettig idee. Voor senioren die zelfstandig thuis wonen bieden wij verschillende diensten zoals thuiszorg en ondersteuning aan huis. Voor behandeling van lichamelijke en psychische aandoeningen kan men bij ons Advies- en Behandelcentrum terecht. Ook kan men bij ons terecht voor dagbehandeling, kortdurend (eerstelijns)verblijf of herstelgerichte zorg. Voor cliënten die in aanmerking komen voor verpleeghuiszorg bieden wij verschillende locaties in een fijne, gezellige omgeving waar zij de persoonlijke aandacht en zorg krijgen die bij hun past.

Gericht op wat er wél kan
Het verbeteren van de zorg, daar is Respect elke dag mee bezig. Het begint allemaal met het écht inleven in onze cliënten. We beseffen hoe moeilijk het is als u afhankelijk wordt van zorg. Daarom blijven we altijd gericht op wat er wél kan. Door oog te hebben voor welzijn en zelfstandigheid en door mensgerichte zorg, behandeling en begeleiding. Afgestemd op de behoefte van ouderen en naasten. Met medewerkers die hart hebben voor hun werk en open staan om te leren, zodat we blijven ontwikkelen en groeien als mensen en als organisatie.

Agenda

Respect

Scheveningseweg 76
2517 KZ Den Haag, Netherlands
https://www.respectzorg.nl/

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.