Logo Cardia

Saffier

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar leuke, gemotiveerde, gekwalificeerde collega’s. Naast zorgcollega’s zoeken wij ook geregeld collega’s voor de behandeldienst, de horeca, facilitair en de ondersteunende diensten.

Al onze vacatures kun je hier vinden.

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over Saffier

Saffier is een vernieuwende ouderenzorgorganisatie in Den Haag waar de cliënt centraal staat. Wij leveren zorg op tien verschillende locaties in Den Haag. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil. Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking. Bij ons geldt: de cliënt doet zo lang mogelijk de dingen die hij of zijn kan, op zijn of haar manier. Samen met de mensen om hem of haar heen: familie, vrienden, buren. De zorgprofessionals van Saffier bieden daarbij een ondersteunende rol.

We verlenen somatische-, dementie-, revalidatie- en palliatieve zorg. Ook wonen binnen Saffier mensen met het syndroom van Korsakov en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Beschik je nog niet over de juiste diploma’s? Bij Saffier is het mogelijk om te werken en te leren. Het kan voorkomen dat er even geen plek is, maar het is altijd handig om te informeren wat de mogelijkheden van het moment zijn.

Agenda

Saffier

Rusthoekstraat 38
2584 CV Den Haag, Netherlands
https://www.saffiergroep.nl/ 

Neem contact op!

info@saffiergroep.nl

  0800 7233 437

 

Volg ons op:

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.