Logo Cardia

Stichting Wassenaarse Zorgverlening

Vacatures

Heb je interesse in een baan bij SWZ en ben je benieuwd waar wij zo trots op zijn? Wil je meer weten over één van de functies of de opleidingen die daarvoor nodig zijn? Overweeg je om in de gezondheidszorg te werken en wil je weten hoe je dit aan moet pakken? Ben je gewoon benieuwd naar werken bij SWZ? Dan informeren wij je graag over de mogelijkheden.

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over SWZ Zorg

Stichting Wassenaarse Zorgverlening

SWZ staat voor Stichting Wassenaarse Zorgverlening. Wij zijn goed in het bieden van liefdevolle en professionele zorg aan ouderen en mensen met een fysieke beperking. Wij bieden zorg aan mensen met dementie (psychogeriatrie), ouderen met een fysieke beperking (somatiek) en mensen met een fysieke beperking (ADL; Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen).

Om ervoor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, bieden we huishoudelijke hulp (Wmo), thuiszorg (Zvw/Wlz), wijkverpleging (Zvw) en dagbesteding op locatie SWZ Sophieke (Wmo).

Daarnaast bieden wij de verschillende welzijnsactiviteiten op het Ontmoetingspunt op verschillende locaties en vanuit het UIT-Bureau Wassenaar.


Onze visie op zorg

Visie op zorg en ondersteuning
De cliënt van SWZ is een uniek mens die richting geeft enerzijds en invulling geeft anderzijds aan het eigen leven. Uitgangspunt in de zorg en dienstverlening van SWZ is het behouden danwel het verhogen van het welzijn van cliënten. De zorg en ondersteuning die door SWZ geboden wordt, heeft als doel mensen die op enige wijze zorg en ondersteuning nodig hebben zodanig te ondersteunen dat zij het leven kunnen leiden zoals zij zelf wensen. Centraal hierin staat dat cliënten actief betrokken worden bij de invulling van de gewenste zorg en ondersteuning. Aan de basis van al de handelingen staat een holistische mensvisie. SWZ gaat uit van een verbinding tussen lichamelijke, emotionele, relationele en religieuze aspecten. Het evenwicht in, én de samenhang hiervan is bepalend voor de mate van welzijn.

Werken bij SWZ

De Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) is een middelgrote zorgorganisatie met circa 400 medewerkers. Elke dag werken we met hart en handen voor onze cliënten.

Wij bieden professionele en liefdevolle zorg aan mensen met dementie (psychogeriatrie) of een fysieke beperking (ADL; Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) en ouderen met een fysieke beperking (somatiek). Hiervoor zoeken we regelmatig nieuwe collega’s voor de thuiszorg, op de afdelingen of binnen kleinschalig wonen.

Jij bent een zorgprofessional of bezig met een opleiding in de zorg en welzijn. Ben je op zoek naar een baan, een leer-/werktraject of een stageplek? Of wil je in de gezondheidszorg werken en weten wat de mogelijkheden bij ons zijn? Bijvoorbeeld voor vakantiewerk, in een flexpool of als zzp’er? Kijk bij onze vacatures en wie weet kunnen we jou binnenkort als collega welkom heten.

Agenda

SWZ Zorg

Van Zuylen van Nijeveltstraat 313
2242 LJ Wassenaar, Netherlands
https://www.swz-zorg.nl/

Neem contact op!

info@swz-zorg.nl

  070-512 3200

 

Volg ons op:

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.