Vacatures

Benieuwd hoe jouw loopbaancarrière er bij WZH uit kan zien? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen een fijne plek te vinden binnen onze organisatie. Onze bewoners kunnen niet wachten op jouw komst!

Subeida Jainullah
Adviseur Werving & Selectie
sjainullah@wzh.nl
06-53135333

Hui Ling Lin
Adviseur Werving & Selectie
hlin@wzh.nl
06-48059273

Britt Duyvestein
Adviseur Werving & Selectie
Bduyvestijn@wzh.nl
06-14370780

Mendi Hundman
Adviseur Werving & Selectie
Mhundman@wzh.nl
06-22782840

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over WZH

 Wil jij een leuke en uitdagende baan in de zorg? WZH is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met hun collega’s de beste zorg willen leveren aan onze bewoners.

Bij WZH verlenen wij zorg en behandeling bij dementie, somatiek, niet aangeboren hersenletsel en geriatrische revalidatiezorg. WZH heeft veertien woonzorglocaties in de regio Haaglanden dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Daarnaast biedt WZH ook thuiszorg.

Of je nou van plan bent om een zorgopleiding te doen, bezig bent met een zorgopleiding of al werkzaam bent in de zorg; WZH is op zoek naar jou! Wij zoeken mensen die zich herkennen in onze kernwaarden: Open, Samen & Geborgen. Bij WZH vinden we het belangrijk dat jij jezelf meeneemt naar je werk.

WZH levert vooral zorg aan de ouderen in onze samenleving. Dit zijn zowel mensen die nog thuis kunnen wonen met behulp van thuiszorg, als mensen die in één van de veertien woonzorgcentra van WZH wonen. We bieden specialistische zorg aan diverse doelgroepen. In alles wat wij doen, staat de klant centraal.

Wij bieden een interessante en afwisselende leer- en werkomgeving met volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook is ervaring opdoen op de verschillende afdelingen en locaties met diverse doelgroepen mogelijk. Op deze manier kan jij oriënteren op welke plek jij het best tot je recht komt binnen onze organisatie. 

Agenda

WZH Den Haag

Polanenhof 497
2548 MP Den Haag, Netherland
https://www.wzh.nl/ 

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.