Logo Cardia

Zorggroep Oldael

Vacatures

Ruimte voor ontwikkeling
Bij Zorggroep Oldael voer je in eerste plaats het vak uit waarvoor je bent opgeleid. Maar er is meer. De zorg ontwikkelt, dus wij ontwikkelen mee. En daarvan kun jij mooi profiteren! We bieden namelijk interne en externe scholingen aan. Op die manier krijg je als medewerker de mogelijkheden om door te groeien. Zodat jij je optimaal kan richten op de zorg voor én het welzijn van onze bewoners. Met de kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.
Zoek je een baan waarin je écht verschil kan maken in het leven van ouderen? En spreken onze kernwaarden waardig, aardig en vaardig je aan? Dan gaan wij graag met je in gesprek om de vele mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met onze HR-adviseur voor de mogelijkheden. Of kijk snel bij onze vacatures!
Zorggroep Oldael is altijd op zoek naar betrokken, creatieve collega’s die het hoofd koel kunnen houden en het hart op de juiste plaats hebben. We zoeken ‘schapen met vijf poten’; professionele collega’s die niet bang zijn om kritisch naar zichzelf te kijken en zich kwetsbaar op durven stellen naar cliënten, mantelzorgers, collega’s en toezichthouders. Collega’s die oog hebben voor de ‘individuele kunst van leven’ in alle fasen en van daaruit handelen. Die samen met ons van Zorggroep Oldael een warm, professioneel en toekomstbestendig thuis maken voor de oudere medemens. Kortom, collega’s die niet harder gaan werken, maar samen met ons ‘anders’ gaan denken en werken! 

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over Zorggroep Oldael

Wat willen we betekenen voor wie?

Zorggroep Oldael biedt ouderen een thuis, met aandachtige zorg en oog voor hun welzijn. Een plek waar ouderen samen met leeftijdgenoten en met passende voorzieningen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen.

Zorggroep Oldael heeft twee locaties in Den Haag: woonzorgcentrum Aelbrecht van Beijeren, in de wijk Benoordenhout, en woonzorgcentrum Oldeslo, in de wijk Duttendel.

Aelbrecht van Beijeren biedt woonruimte aan 56 bewoners, Oldeslo kan 100 bewoners huisvesten. Naast de locatie Oldeslo staan 16 aanleunwoningen. De locatie Oldeslo heeft ook een extra beschermde afdeling Facet, waar 15 bewoners wonen.

Beide locaties bieden éénpersoonsappartementen en echtparenappartementen. Om op de locaties te wonen is een WLZ (Wet Langdurige Zorg)-indicatie VV4, 5 of 6 vereist. Dat geldt niet voor de aanleunwoningen.

Visie op zorg en welzijn
Zorggroep Oldael heeft een visie op goede ouderenzorg, waar welzijn onderdeel van uitmaakt. Deze visie laat zich vertalen in drie kernwaarden: waardig, aardig en vaardig. Deze waarden staan centraal in ons handelen. Je vindt het terug in alles wat we doen en bij iedereen die bij Oldael werkt.

We vinden het belangrijk dat onze bewoners hun waardigheid behouden, respectvol en vriendelijk worden benaderd en vakkundige ondersteuning en zorg krijgen waar nodig.

We willen dat onze bewoners zich thuis voelen bij Oldael en hun leven zoveel mogelijk met eigen regie en naar eigen inzicht bij ons kunnen voortzetten. Dat doen we samen met de cliënt en familie of mantelzorgers.

Werken bij Oldaell
Na een werkdag voldaan naar huis? En elke dag weer zin om aan de slag te gaan? Dat kan bij Zorggroep Oldael! In onze kleinschalige woon-zorgcentra is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven van medewerkers.

Agenda

Stichting Zorggroep Oldael

Maurits de Brauwweg 18
2597 KE Den Haag
https://www.oldael.nl/

Neem contact op!

info@oldael.nl

  070 – 530 0530

 

Volg ons op:

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.